Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blade Runner míří do bedny


ikona
Spooner
blade runner
Legendární sci-fi to po neúspěšném návratu do kin možná zkusí v seriálu. 

Blade Runner patří mezi největší sci-fi klasiky, kterou tady snad ani nemusím představovat. Budoucnost Ridleyho Scotta plná replikantů je prostě kultem a loňské pokračování od Denise Villeneuvea mu po kvalitativní stránce ostudu rozhodně neudělalo. O žádný velký hit se ovšem nejednalo a spíše se ukázalo, že Blade Runner je láskou spíše filmových fajnšmekrů než běžných diváků. Jenže právě fajnšmekry možná naštve fakt, že producenti se slavného světa i přes nedávný nezdar rozhodně nechtějí vzdát a hodlají značku vytěžit i v seriálu.

 

Podle serveru Hollywood Reporter totiž producenti značky na seriálu už aktivně pracují a údajně dělají všechno proto, aby se dostal před kamery co nejdříve. Zatím není samozřejmě vůbec jasné, o čem by měl projekt být. Můžeme tedy jen tipovat, zda půjde o pokračování filmových příběhů, nebo o zcela nové zápletky s replikanty ze známého světa. Osobně bych ale počítal právě s druhou variantou a na případnou účast Forda s Goslingem si raději už nyní nechte zajít chuť. Tak uvidíme, zda se tyto zvěsti brzy potvrdí. Dali byste si seriálovou verzi Blade Runnera, nebo by měli producenti nechat tuto značku raději spát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace