Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eva Green v novém seriálu The Luminaries


ikona
krauset
eva-greeneve-hewsonluminariesmarton-csokas
BBC chystá adaptaci mysteriózního novozélandského románu. 

BBC Two připravuje adaptaci románu The Luminaries (Nebeská tělesa) autorky Eleanor Catton a dala dohromady mimořádně zajímavé obsazení. V titulní roli Anny Wetherell se objeví Eve Hewson (The Knick: Doktoři bez hranic), v dalších pak Eva Green (Casino Royale, Penny Dreadful, Sin City) a Marton Csokas (Celeborn ve Společenstvu Prstenu). Eva Green a Marton Csokas spolu už hráli ve filmu, a to manželský pár v Království nebeském (těžko uvěřit, že představitel krvežíznivého Guye de Lusignan je zároveň elfský král).

 

The Luminaries je příběhem lásky, vraždy a pomsty, dobrodružství a mystiky zasazeným na divoké západní pobřeží Jižního ostrova Nového Zélandu během zlaté horečky kolem roku 1860. Mladá dobrodružka Anna Wetherell, jež připlula na Zéland z Británie hledajíc nový život, se zamiluje do Emeryho Stainese, ale magie či osud je žene střídavě od sebe a k sobě tak dlouho, až se začnou ptát: jsme svého štěstí strůjci, nebo je naše štěstí strůjcem nás?

Knihu adaptuje její autorka Eleanor Catton, jež se stala v roce 2013 nejmladší držitelkou prestižní Man Bookerovy ceny. Režii obstará Claire McCarthy (nedávno natočila film Ophelia s Daisy Ridley, což je Hamlet pohledem hlavní ženské postavy). The Luminaries budou mít šest hodinových epizod a natáčet se začne v listopadu na Novém Zelándu.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace