Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové Star Wars mají název


ikona
Spooner
boba fettdisneyfavreaumandalorianstar wars
První hraný seriál z předaleké galaxie má konečně jméno. O čem tedy nakonec bude? 

Tak se zdá, že věci okolo plánovaného Star Wars seriálu od chystané Disneyho streamovací služby se začínají hezky posouvat kupředu. Je to teprve pár dní, co se vyrojily spekulace o možných režisérech a údajné účasti Pedro Pascala (Hra o trůny, Narcos) a nyní tu máme po velkém množství drbů konečně také nějaké oficiální střípky od tvůrce seriálu Jona Favreau. Ten sice žádná konkrétní jména před a za kamerou nepotvrdil, konečně ovšem fanouškům prozradil název a námět očekávaného titulu.

 

První hraný Star Wars seriál se tak bude jmenovat The Mandalorian, čím se v podstatě potvrdily ale aspoň částečně spekulace posledních týdnů. Název odkazuje na rasu válečníků z planety Mandalore, mezi něž patřil i samotný Boba Fett. Novinka by pak být o osamělém pistolníkovi, v němž budou chtít právě tvůrci asi navázat na Jango a Boba Fetta. A my budeme samozřejmě sledovat jeho dobrodružství na vzdálených koutech galaxie po pádu Impéria. A nejspíš se samozřejmě podíváme i na jeho domovskou planetu. Produkce pak začíná už tento týden a u první osmidílné série se počítá se stomilionovým rozpočtem. Zní to velmi lákavě a pro fanoušky SW jde rozhodně o velmi vděčné téma. Teď jen do hlavní role obsadit tu správně charismatickou tvář.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace