Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: New York Comic Con


ikona
Sam.Vimes
boyscomic condeadly classmagiciansnightflyersproject blue booksirenstan against eviltrailer
Nálož ukázek z nových i zaběhlých fantasy, sci-fi a komiksových seriálů. 

Díky New York Comic Conu jsme dostali slušnou várku nových trailerů. Dobrá znamení a druhou sezónu Amerických bohů jsme i už představili samostatně, teď následují ty ostatní.

Deadly Class
Seriál podle komiksové předlohy o škole pro budoucí speciální agenty. Nevypadá to vůbec špatně, osmdesátková stylizace to jen dochucuje, tohle by se SyFy mohlo podařit.


The Boys

Další komiksovka, tentokrát dekonstrukce superhrdinů, ale Watchmen i nepředstavujte. The Boys (v překladu Banda) jsou dílem Gartha Ennise, v němž "supráci" zneužívají své moci a slávy a tak po nich tvrdě jde právě titulní banda. Místo traileru jsme dostali fiktivní propagační video a jeden záběr na hlavní postavy, ale za mě zatím dobrý. Jo, a bylo čerstvě oznámeno, že se v seriálu objeví i Simon Pegg.


The Nightflyers

Nová ukázka na sci-fi podle George R. R. Martina, ale musím říct, že nejsem přesvědčen.


Project Blue Book

Stanice History čím dál tím víc rozšiřuje svou ne-dokumentární nabídku a jednou z novinek je právě Project Blue Book. Seriál s Malíčkem a Damienem Darhkem se bude zabývat vyšetřováním UFO v 50. a 60. letech (jsou to ruské eperimentální letouny anebo vážně mimozemšťani?) a každá epizoda by měla kombinovat reálný případ a konspirační teorie. Jestli někdo chce nová Akta X, měl by zkusit.


The Magicians - 4. řada

Fantasy Magicians, volná adaptace knih Lva Grossmana a jeden z těch mála kvalitních seriálů od Syfy... by si tady zasloužil recenzi. Časem se k ní dostanu, zatím je tu alespoň sneak peek z nadcházející čtvrté série.


Stan Against Evil - 3. řada

Mix Ash vs Evil Dead a Buffy s doktorem Perry Coxem zní jako koncept výborně. Ve své první řadě mě ale Stan skoro vůbec nebavil a ani trailer ke třetí sezóně mě nenutí mu dávat další šanci.


Siren - 2. řada

Ve druhé řadě teenage fantasy Siren přicházejí na scénu další mořské panny... a víc k tomu asi ani říkat nebudu, tohle jde naprosto mimo mě u nová ukázka mě v tom jen utvrzuje. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace