Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott režíruje sci-fi Raised by Wolves


ikona
krauset
blade-runnerraised-by-wolfesridley-scottscifi
Ražisér Blade Runnera a Vetřelce natočí nové sci-fi drama.  

Ridley Scott chystá pro televizi TNT seriál Raised by Wolves. Nepůjde ovšem o historické drama o životě Romula a Réma, nýbrž o sci-fi. Tentokrát navíc nebude jen výkonným producentem (jako tomu bylo třeba u seriálu Terror), ale režisér Vetřelce, Gladiátora a Blade Runnera bude i natáčet. A podle synopse bude Raised by Wolves Blade Runnera trochu připomínat. Půjde o drama o androidech vychovávajících lidské děti (co na to asi řeknou odpůrci lidských gay párů s dětmi) v lidské kolonii ve vesmíru, v níž začne hrozit, že se rozpadne kvůli náboženským různicím.

 

Nebude to poprvé, co Ridley Scott natočí seriál. V 60. letech, než se prosadil ve filmu, natáčel seriály v Británii a v roce 2013 režíroval pilot seriálu The Vatican. Sám Scott k připravovanému sci-fi poznamenává: „Vždy hledám nové hranice žánru sci-fi a v Raised by Wolfes jsem našel něco skutečně originálního. Výrazně jiný fantazijní svět, který je plný postav zápasících s existenciálními otázkami: Co nás činí lidmi? Co dělá rodinu? A co kdybychom mohli začít znovu a smazat to, co jsme na naší planetě natropili? Přežili bychom? Vedli bychom si teď líp?“ Raised by Wolves napíše Aaron Guzikowski, scenárista Zmizení, jež natočil Denis Villeneuve, režisér Blade Runnera 2049. Ve sci-fi holt musí být všechno provázané.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace