Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude s Rickem z Živých mrtvých?


ikona
Spooner
amcdeadrickwalkingwalking deadživí mrtví
Slavný seriál přišel o svou největší hvězdu. Rickův konec to ale rozhodně neznamená. 

Okolo Živých mrtvých začíná být po delší době zase rušno. Bohužel to ovšem není způsobeno návratem staré kvality či růstem sledovanosti, ale odchodem, o němž se mluvilo dlouhé měsíce. Ze seriálu totiž v nové epizodě navždy odešla hlavní hvězda seriálu, herec Andrew Lincoln aka Rick Grimes. Seriál tak započíná svou zcela novou kapitolu, při níž jí kvůli absenci nejoblíbenější postavy hrozí ještě větší divácký odliv než doposud. Jenže to si kabelovka AMC a hlava celého zombie univerza Scott Gimple nepřipouští a stále mají s touto značkou velké plány. A ty stále zahrnují i hrdinného Ricka Grimese.

 

Ano, slavný charakter možná navždy odešel z bývalého zombie hitu, své poslední slovo ale jistě neřekl. AMC totiž s Rickem chystá minimálně 3 televizní filmy s údajně vysokým rozpočtem (haha). Jak je to možné? Teď samozřejmě přichází zásadní SPOILER z minulé epizody! Těžce zraněný Rick se sice obětoval a ostatní hrdinové si myslí, že zemřel při výbuchu mostu, on ovšem přežil a záhadná helikoptéra ho vzala neznámo kam. A právě o tom by měly být následující filmy. Snímky by nás měly zavést na místa, jež jsme v tomto post-apokalyptickém světě ještě nenavštívili a budou se odehrávat v delším časovém úseku. Zároveň bychom pak měli poznat zase jinou Rickovu stránku a tvůrci nevylučují ani účast dalších známých postav. Gimple pak dodává, že své diváky rozhodně nemátli a Rick se už v hlavním seriálu opravdu nikdy neobjeví. Lincoln totiž ze seriálu odešel také kvůli tomu, že chtěl trávit více času s rodinou. Flexibilnější natáčení televizních filmů to pak pro něj plní dokonale. Otázkou zůstává, jestli budou tyto filmy v následujících letech, když už Živí mrtví lezou většině lidem na nervy, ještě vůbec někoho zajímat.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (3)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace