Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Breaking Bad se dočká filmu


ikona
Spooner
amcbreaking badsaul
Kultovní seriálová pecka se dočká filmové podoby. Vrátí se do ní i Walter White? 

Jeden z nejoceňovanějších seriálů všech dob Breaking Bad tu s námi sice už pár let není, s drsným světem a historkami z Albuquerque jsme se ovšem naštěstí zcela nerozloučili. Už čtyři sezóny nám tvůrce Vince Gilligan a kabelovka AMC servíruje prequel Better Call Saul s vyčůraným právníkem Saulem Goodmanem, jenž si naštěstí stále udržuje vysokou kvalitu. A tím v rozšiřování světa Waltera Whitea rozhodně nekončí. Už brzy se totiž začne natáčet první film se značkou Breaking Bad.

 

Snímek nese pracovní název Greenbriar a informace o něm jsou zatím velice strohé. Podle zpráv The Albuquerque Journal, jež s tímto infem přišlo, by se mělo jednat o příběh uneseného muže a jeho útěku na svobodu. Zatím ovšem není jisté, jak bude na seriál napojen a zda tedy půjde o další prequel či snad sequel. O tom, jestli se objeví někdo z původního obsazení v čele s Bryanem Cranstonem či Aaronem Paulem, se tak může na internetu zatím jen divoce spekulovat. Jistě se ale vrátí právě Gilligan, jenž snímek napíše, zprodukuje a údajně se ujme i režie. Není pak ani jisté, zda se bude jednat o celovečerní či televizní film. Vzhledem k tomu, že AMC před pár dny schválilo televizní snímky Ricka z Živých mrtvých, bych počítal spíše s druhou variantou. Natáčet by se mělo začít už v polovině listopadu. Gilligan ani AMC ovšem tyto informace zatím nijak nekomentují, tak uvidíme, zda se nakonec potvrdí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace