Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Swamp Thing se konečně hýbe


ikona
Diego.Dorlan
comicsdckomiksyswamp thing
Po dlouhé odmlce se konečně dozvídáme nové informace o Swamp Thing. 

Ohledně Swamp Thing (Bažináče) jsme se moc věcí od jeho oznámení nedozvěděli. Zda za to může rozpačité přijetí seriálu Titans či něco jiného bohužel nezjistíme, ale projekt je podle všeho stále naživu a začíná oznamovat, kdo se ujme jednotlivých rolí v seriálu, který by měl mít domov na streamovací službě od DC. James Wan (Aquaman, Insidious, V zajetí démonů) je zde stále podepsán jako producent ve spolupráci s producentem filmové série Underworld, Lenem Wisemanem.

Andy Bean

V hlavní roli budeme moci vidět herce Andyho Beana, jehož nejznámějším počinem je role v seriálu Power. Ten ovšem u nás přílišnou popularitu nenašel. Příští rok by se měl ovšem objevit v jedné z hlavních rolí v pokračování úspěšného It (To). Andy Bean bude ovšem hrát pouze polovinu hlavní role, tu bez kostýmu a make-upu. Swamp Thing v kostýmu bude představovat Derek Mears, který má s kostýmovými rolemi bohaté zkušenosti ze seriálů Agents of S.H.I.E.L.D. či Orville. V dalších rolích se představí Crystal Reed (Gotham), Jennifer Beals (The L World) a Virginia Madsen (Designated Survivor).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace