Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové Star Wars vítají hvězdu osmdesátek?


ikona
Spooner
boba fettdisneyfavreaumandalorianstar wars
První hrané seriálové Star Wars se konečně blíží. Kdo si v nich možná zahraje? 

Že se konečně rozběhla produkce prvního hraného seriálu ze světa Star Wars, jste se už asi (doufám, že u nás) dočetli. Seriálová novinka z pera Jona Favreaua pro streamovací službu Disney+ se bude jmenovat The Mandalorian, čímž je jasné, že hlavní hrdina bude pocházet z rasy válečníků z planety Mandalore, mezi něž se počítal i Boba Fett. Seriál pak bude pojednávat o osamělém pistolníkovi a jeho dobrodružství na vzdálených koutech galaxie po pádu Impéria. A to je v podstatě skoro vše, co o vysokorozpočtovém projektu víme. I přesto, že produkce už započala, vlastně nemáme tušení, kdo se v seriálu objeví. Spekuluje se sice o tom, že by si hlavní postavu mohl zahrát Pedro Pascal z Narcos a Hry o trůny, oficiálně se však neví vůbec nic. A nyní v síti spekulací uvízlo další zajímavé jméno.

 

Jednu z vedlejších postav by si podle všeho mohla zahrát jedna z menších hvězd osmdesátých let Carl Weathers, na němž většina z nás samozřejmě vyrostla. Zahrál si totiž Rockyho rivala a později parťáka Apollo Creeda a neméně se všem zapsal do béčkových srdcí v Predátorovi. Od té doby ovšem příliš velkou díru do filmového světa neudělal a v posledních letech už se musí spokojit pouze s vedlejšími roličkami v seriálech. Té by si měl ostatně zhostit i Mandalorianovi, mělo by jít ovšem podle všeho konečně o nějakou výraznější roli. I když detaily samozřejmě nejsou známy a nic nebylo ofiko potvrzeno, tak si umím představit, že by tento návrat a závan nostalgie udělal mnoha fanouškům radost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace