Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Adaptace Martinových Wild Cards


ikona
Diego.Dorlan
game of thronesgeorge r. r. martinhra o trůnyhuluwild cards
Knihy Wild Cards, na nichž se podílel George R. R. Martin se dočkají vlastní adaptace. 

George R. R. Martin je v současnosti jedním z největších jmen ve světě literatury a také televize. Hru o trůny, adaptaci knižní série Píseň ledu a ohně, sleduje většina lidí a i ti, kteří se jí z nějakého neznámého důvodu vyhýbají, o ní minimálně slyšeli. Není tak divu, že se začíná chystat adaptace další jeho knižní série Wild Cards. Za touto adaptací stojí internetová služba Hulu, a protože nejsou žádní troškaři tak rovnou připravují dvě různé série na základě knih. Obě série by měl napsat Andrew Miller, autor seriálu The Secret Circle.

Martin oznámil již v roce 2016, že Wild Cards budou adaptovány, ale sám se na počinu Hulu nebude nikterak podílet, jelikož má ruce svázané kontraktem s HBO a Hrou o trůny. Série Wild Cards je antologií příběhů, na kterých se podílí mnoho autorů mimo Martina. Jedná se o sci-fi sérii, jejíž děj se odehrává v alternativní historii po 2. světové válce v USA. Titulní Wild Cards je virus, jímž se nakazili lidé, a těm v jeho důsledku zmutovala DNA. Lidem, kteří v důsledku mutace získali superschopnosti, se říká Aces a těm, jež takové štěstí neměli a virus na ně působil negativně, se říká Jokers.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace