Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Lex Luthor má tvář


ikona
Spooner
arrowcwdva a půl chlapaflashlex luthorsupergirl
Do Supergirl zamíří ikonický comicsový záporák. Kdo si ho zahraje? 

Comicsové DC se nám na seriálovém poli rozdělilo prakticky na dvě stáje. Zatímco comicsový gigant na své nové streamovací službě nám počínaje Titans začíná představovat méně známé hrdiny, na CW jsou samozřejmě pořád napřed a servírují nám pomocí Arrowa, Flashe či Supergirl známější comicsové postavy. A v následujících týdnech pak přivedou na obrazovky rovnou jedny z nejslavnějších. V nadcházejícím crossoveru Elseworlds se tak nejen vrátí Superman s tváří Tylera Hoechlina, ale poprvé se zde představí také Lois Lane a Batwoman s tváří Ruby Rose. Tím ovšem invaze slavných charakterů do bedny nekončí. Ve čtvrté sérii Supergirl se totiž představí také jeden z nejslavnějších záporáků tohoto universa Lex Luthor. A ten nyní dostal poněkud netradiční tvář.

 

Supermanovu nemesis si totiž v seriálu zahraje Jon Cryer aka Alan ze sitcomu Dva a půl chlapa. Což je opravdu hodně neobvyklá volba, která budí na první pohled možná menší pochybnosti. Cryer se sice díky slavnému seriálu osvědčil jako komediální tahoun, v roli charismatického geniálního záporáka si ho však asi většina z nás představit nedokáže. Na druhou stranu, pro ex-Alana je tohle skvělá příležitost vypadnout ze své komediální škatulky a diváky šokovat svou vážnější polohou. Navíc se tím uzavře malý comicsový kruh. Jon Cryer si už totiž jednoho Luthera v minulosti zahrál, a to Lexova synovce Lennyho v Supermanovi 4 (= ten díl, na který raději všichni zapomněli). Tak uvidíme, jak tvůrcům tento nečekaný tah vyjde.

---

Vytáhni v hospodě: Jon Cryer je o pouhých pět let mladší než představitelka jeho seriálové matky Brenda Strong a o osmnáct let starší než jeho seriálová sestra Katie McGrath.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace