Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Reacher míří do bedny


ikona
Spooner
cruisejack reacherreacher
Slavná literární postava se dočká rebootu bez Toma Cruise. 

Postava bývalého špičkového vojenského vyšetřovatele z knížek Lee Childa, Jack Reacher, se podívala do kin celkem dvakrát, ani jednou zde však kasovně vyloženě nezaválela. Jednička si sice díky old school podání Christophera McQuarrieho našla solidní zástup fanoušků, druhý díl ovšem už za moc nestál a v kinech po zásluze propadl. A ani hvězda jako Tom Cruise nemá evidentně takovou sílu, aby Jackovu filmovou jízdu dotáhla na trilogii. Jenže protože se pořád jedná o potenciálně silnou postavu, dočká se Jack Reacher seriálového rebootu.

 

Autor předloh Lee Child na BBC prozradil, že už minulý týden podepsal smlouvu o natáčení seriálu, pravděpodobně na některé ze streamovacích služeb. A už teď je jasné, že Toma Cruise se v novince nedočkáme. Ne, proto, že hollywoodská hvězda asi do seriálů jen tak nezavítá, ale hlavně už o ní nestojí sám autor předlohy. Ten si prý s Cruisem práci na filmech užil, zároveň ovšem s odstupem času dává za pravdu naštvaným fanouškům, kteří na filmový casting nadávali. V knihách je totiž Reacher téměř dvoumetrovým nabušeným blonďákem, kteří si u každého už pohledem získá respekt. A do toho měl Cruise přeci jen daleko. Lee Child proto slibuje, že nová verze bude daleko věrnější předloze a čtenáři dostanou takového Reachera, jakého si přáli. A co vy, dali byste si raději další díl s Cruisem, nebo vám zní tato varianta mnohem lépe?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace