Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové Star Wars nabírají obsazení


ikona
Spooner
boba fettdisneyfavreaumandalorianpascalstar wars
Seriál The Mandalorian se začíná hýbat kupředu. Kdo si v něm zahraje? 

Okolo prvního hraného Star Wars seriálu The Mandalorian začíná být v posledních týdnech čím dál větší rušno. Tvůrce Jon Favreau se sice snaží držet všechny informace pod pokličkou, produkční práce už ale pár týdnů běží a pomalu se začíná naplňovat herecké obsazení. A my už po vlně spekulací konečně známe první potvrzené tváře, které se v příběhu zasazeném po pádu Impéria a před nástupem Prvního řádu, objeví.

 

Hlavní hvězdou seriálu se tak po vlně drbů opravdu stává hvězda Narcos a Oberyn ze Hry o trůny, Pedro Pascal. O něm se v zákulisí šuškalo několik týdnů, až před pár dny bylo ovšem potvrzeno, že smlouva je prakticky na spadnutí. V projektu si tak zahraje hlavní postavu, osamělého pistolníka pocházejícího z rasy válečníků z planety Mandalore, mezi něž se počítal i Boba Fett. Dalším potvrzeným jménem je pak Gina Carano z šestého Rychle a zběsile či prvního Deadpoola. Zatím není jisté, koho přesně si ve Star Wars novince zahraje. Vzhledem k tomu, že bývalá hvězda MMA není obsazována zrovna kvůli širokému hereckému rejstříku, bychom to ale viděli spíše na další drsňačku, která bude v předaleké galaxii nakopávat zadky. Tvůrci zkrátka zatím nehledají žádné hvězdy, ale spíš prověřené tváře, které si svoje uhrají/ukopou. A my jsme s jejich výběrem dosud spokojeni.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace