Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další pecka od tvůrců Sedmilhářek?


ikona
Spooner
big little liesgranthbokidmansedmilhářky
Chystaná minisérie s Nicole Kidman nabírá čím dál lepší obrysy. Na koho se v ní můžete těšit? 

O chystané minisérii The Undoing od HBO jste si u nás už něco málo přečíst mohli. Hvězdná Nicole Kidman si v adaptaci knihy Jeana Hanffa Korelitze zahraje ženu, které se najednou zcela rozpadne zdánlivě idylický život. V okolí dojde k brutální vraždě, její manžel beze stopy zmizí a na světlo vyplují děsivá tajemství. Ona se pak po tom všem musí snažit začít se svým dítětem nový život. Prostě psycho k pohledání, v němž se navíc herečka opět spojí s tvůrcem výtečných Sedmilhářek, televizním veteránem Davidem E. Kelleym. A abych těch dobrých zpráv nebylo málo, v posledních dnech se k projektu přidala další dvě zatraceně zajímavá jména, jež dělají tento projekt ještě lákavější.

 

Režii celé minisérie si totiž bere na starost oceňovaná Susanne Bier, která ve svých snímcích (dánští Bratři) už několikrát ukázala, že hutné drama mezi charaktery udělat umí. V parádním Nočním recepčním navíc ukázala, že jí ani seriálový rybníček nedělá sebemenší problémy. Tvůrci Sedmilhářek tedy po Jeanu-Marcu Vallée opět spoléhají pouze na jedno silné režijní jméno a Susanne Bier by v tomto směru měla být sázka na jistotu. Druhou hereckou hvězdou se tu navíc stává Hugh Grant, jenž si zahraje manžela hlavní hrdinky. I on pak v nedávné minisérii A Very English Scandal dokázal, že mu televize zatraceně sedí a po letech menšího hereckého půstu začíná být o britského sympaťáka zase zájem. A evidentně si i on sám vybírá naštěstí čím dál zajímavější projekty. Karty mají tvůrci zkrátka rozdané sakra dobře. Doufejme tedy, že je promění v jeden velký trumf.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace