Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blade Runner se dočká animáku


ikona
Spooner
adult swimblade runner
Legendární sci-fi se po celovečerním pokračování podívá do seriálu. O čem bude? 

Legendární sci-fi Blade Runner se loni vrátilo po několika dekádách do kin s pokračováním Blade Runner 2049. I přes velmi vysoké kvality ovšem pokus Denise Villeneuvea žádnou velkou díru do světa neudělal a po kasovní stránce spíše zklamal. Síla této značky je ovšem pořád hodně velká, a v posledních měsících se proto začalo spekulovat o tom, že se tato série přesune do seriálového rybníčku. A ono se tak skutečně stane. Jen v jiném podání, než byste asi čekali.

 

Blade Runner se totiž dočká seriálu v anime stylu. Novinku Blade Runner - Black Lotus si pak objednal domov Ricka a Mortyho, kabelovka Adult Swim, jež celý projekt vyrábí ve spolupráci se streamovací službou Crunchyroll, která se specializuje právě na anime seriály. O čem přesně by měl nový příběh ze slavného světa být, zatím není jasné. Měli bychom se ale podívat do roku 2032 a narazíme zde i na několik postav známých z filmů. Že by se do seriálu podíval i Rick Deckard? O tom zatím můžeme zatím jen spekulovat, projekt by se ovšem měl více inspirovat kouskem z loňského roku. Co myslíte, je přechod do anime seriálu dobrý nápad, nebo by se měla tato látka nechat raději spát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace