Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Bídníci


ikona
krauset
bbcbidniciles-miserableslily-collins
Co nového přinese BBC adaptace slavného románu? 

BBC One pokračuje v adaptování slavných románů, které lze zároveň moderními publiku prezentovat jako výpravná historická díla. Nedávné minisérie Vojnu a mír a Jarmark marnosti obohatí příští rok Bídníci Victora Huga. V hlavních rolích se představí Dominic West (Tomb Raider, Colette) jako Jean Valjean, Lily Collins (Sněhurka, Tolkien) jako Fantine, dále David Oyelowo (Interstellar) coby Javert nebo třeba Olivia Colman (Night Manager, 3. série The Crown) v roli Madame Thénardier. Scénář sepsal Andrew Davies (televizní Pýcha a předsudek, Vojna a mír) a režíruje Tom Shankland (několik epizod House of Cards).

Je to šest let od filmových Bídníků s Hugh Jackmanem, za něž si Anne Hathaway odnesla Oscara (když ji Akademie chtěla ten rok potěšit, tak to už měla spíš za Temný rytíř povstal), a rozhodně je dobrou zprávou, že se v šestidílné minisérii BBC nebude zpívat. Aleluja!  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace