Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ghost in the Shell míří na Netflix


ikona
Spooner
ghostghost in the shellnetflixshell
Legendární anime si dá po celovečerním propadáku reparát ve starém dobrém provedení. 

Tak se zdá, že si kravaťáci z Netflixu našli novou zálibu. Anime. Po úspěchu adaptace herní Castlevanie se zde zkrátka rozhodli, že vyždímou asijský rybníček ve velkém a přinesou na svou streamovací službu hned několik klasik. Svou premiéru si tu tak odbydou takové anime klasiky jako Neon Genesis Evangelion, nový Ultraman a svých anime seriálů se tu dočká také Altered Carbon či Pacific Rim. Před pár týdny pak internetový gigant ohlásil práce i na jednom z největších žánrových kultů jménem Cowboy Bebop, i když v tomto případě se bude jednat o hranou verzi. A nyní Netflix do svého portfolia přidává další žánrovou legendu.

 

Ano, na našich monitorech uvidíme v roce 2020 novou animovanou sérii manga legendy Ghost in the Shell. Ta se dočkala v Japonsku legendárních anime filmů i seriálů, její americké zpracování se Scarlett Johansson ale skončilo kasovním i kvalitativním failem, na který by fandové asi nejraději zapomněli. Tentokrát se tedy příběh z ne zas tak vzdálené budoucnosti o Sekci 9, tajné bezpečností divizi zaměřené na nelegální zneužívání technologií, vrátí tam, kde to šlo tvůrcům vždy nejlépe, do anime. O čem novinka Ghost in the Shell SAC_2045 bude, samozřejmě prozatím není jasné. Projekt má ovšem na starosti Kenji Kamiyama, jenž je podepsaný pod seriálem Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, takže by měl snad v těch nejlepších rukou. Snad si tedy fanoušci po nepovedené filmové štaci spraví náladu. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace