Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Percy Jackson loví nácky


ikona
Spooner
hbohuntlermannetflixpeelestřípky
Režisér hororového hitu Uteč! chystá nadějnou novinku o lovcích nacistů. Jaké další novinky nás čekají? 

Na TVzone se vám snažíme naservírovat co nejlepší novinkový servis ze světa seriálů, někdy je ovšem těch nových zpráv a plánovaných projektů tak hodně, že se prostě vše pokrýt nestihne. A právě proto tu teď budeme mít rubriku seriálové střípky, v níž si v rychlosti probereme castingové novinky a plánované kousky, na něž se v samostatném článku sice nedostalo, vy byste jim ale přesto měli věnovat pozornost. I tady totiž budou padat velmi známá jména a probírat se projekty, jež by mohly velmi překvapit. Ale teď už pojďme na jednotlivé střípky.

 

Logan Lerman, hvězda Percyho Jacksona či válečného Železného srdce, si zahraje hlavní roli v novince The Hunt pojednávající o skupině lovců nacistů hledající v New Yorku tyto válečně zločince, kteří se ukrývají pod novou identitou a mají velké plány. Kousek z dílny Amazonu produkuje známý komik a režisér loňského hitu Uteč! Jordan Peele.

Tento nyní velebený tvůrce je ostatně podepsán i pod plánovaným remakem kultovního The Twilight Zone, jež se skládá ze série tajemných a sci-fi příběhů. Jordan Peele bude show sám moderovat a do svých příběhů v posledních dnech nalákal hodně fajn obsazení. Objeví se zde tak např. Greg Kinnear, Steven Yeun alias Glenn z Živých mrtvých, John ChoAdam Scott ze Sedmilhářek či Parks and Recreation, nebo Kumail Nanjiani z parádního feel-good kousku Pěkně blbě.

 

Půvabná Kaya Scodelario z pátých Pirátů z Karibiku a trilogie Labyrint ztvární hlavní roli v krasobruslařské novince Netflixu Spinning Out. Zahraje si špičkovou krasobruslařku, která se rozhodne jezdit v páru s talentovaným, a malinko problémovým, partnerem. Nebude to mít ale jednoduché a možná přitom bude prozrazeno nejedno její tajemství.

Do bedny se pak podívá další dílo knižního guru Stephena Kinga. Adaptace jeho nejnovější knihy The Outsider na HBO bude pojednávat o detektivovi, který bude vyšetřovat brutální vraždu jedenáctiletého chlapce. Hlavní roli si zahraje Ben Mendelsohn z Ready Player One či Rogue One: Star Wars Story.

 

A nyní vzhůru ke comicsům, konkrétně k streamovací službě od DC. V chystané adaptaci Swamp Thing (Bažináč) z produkce Jamese Wana se objeví Ian Ziering z devadesátkové klasiky Beverly Hills 90210 či šílené série Sharknado. Zahraje si zde dalšího z řady méně známých DC hrdinů, Blue Devila. Bývalou hvězdu Community, Joel McHale, pak uvidíme v chystané comicsovce Stargirl coby… ehm, Starmana. Ve stejné novince se objeví také syn původního seriálového Hulka, Lou Ferrigno Jr.

Nebojte už vás čeká jen poslední odstavec. Vin Diesel si od plánování dalších několika dílů Rychle a zběsile odpočine produkováním policejního dramatu Conway pojednávající o titulním detektivovi, jenž se probudí z kómatu se zvláštními schopnostmi. Jennifer Garner a J. J. Abrams se po kultovním Alias po letech opět sejdou u minisérie My Glory Was I Had Such Friends pro streamovací službu od Apple. Projekt bude pojednávat o ženě, již 26 let po transplantaci srdce selhalo i druhé srdíčko a ona čeká na další záchranu. Jo, a abychom nezůstali jenom u novinek, Jeffrey Dean Morgan sice stále řádí coby Negan na place Živých mrtvých, v únoru se ovšem na skok vrátí do jubilejní (a neuvěřitelné) třísté epizody Supernatural.

Na jakou z těchto novinek se nejvíce těšíte?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace