Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 5: Nejlepší nové seriály roku 2018

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek

Lifty

Přesně tohle jsem potřeboval vědět, bez ironie.
23706
Přesně tohle jsem potřeboval vědět, bez ironie.
Lifty
0 0
reagovat

Darkary

Ono staci to nevzdat po druhe epizode a zjistis to sam...
23705
Ono staci to nevzdat po druhe epizode a zjistis to sam...
Darkary
0 0
reagovat

CAPS_LOCK

SO je stejně nekoukatelny jako TP 3? Doufám, že se pleteš.
23703
SO je stejně nekoukatelny jako TP 3? Doufám, že se pleteš.
CAPS_LOCK
0 0
reagovat
Za mě tedy rozporuplný žebříček. Věci jako Jack Ryan, Bodyguard a Haunting of Hill House mě absolutně ničím nelákají a umístění Altered Carbon je doufám vtip. Sharp Objects by mělo být minimálně první, protože s třetím Twin Peaksem je to nejlepší věc za poslední léta, za Kidding :+ a ještě bych tam hodil The Little Drummer Girl, jednak žeru Florence Pugh a druhak ten seriál je vážně nečekaně dobrý :+
23702
Za mě tedy rozporuplný žebříček. Věci jako Jack Ryan, Bodyguard a Haunting of Hill House mě absolutně ničím nelákají a umístění Altered Carbon je doufám vtip. Sharp Objects by mělo být minimálně první, protože s třetím Twin Peaksem je to nejlepší věc za poslední léta, za Kidding *:+* a ještě bych tam hodil The Little Drummer Girl, jednak žeru Florence Pugh a druhak ten seriál je vážně nečekaně dobrý *:+*
0 0
reagovat
Může mi někdo říci co je tak super na tý nudě Haunting of cosi? Zabalil jsem to po druhý epizodě, hlavně kvůli trapným bubákum. Nejspíš proto, protože lidi říkali že je tam originální strašení a pak vidím scénu kde je pobledla paní co se najednou rozkřiči, fakt k pos*ani velká nuda + druhá epizoda o nejmíň zajímavé postavě z té rodiny, ani jsem tu epizodu nedokoukal, protože vědomí, že další epizody budou každá o jedné postavě z rodiny mě vystrašilo mnohem víc než seriál.

Altered Carbon není na 1. místě? Tady je něco špatně, ale chápu, že lidé co nemají rádi realistickou brutalitu (a kritizují ji jako samoúčelnou a pak se dívají na Tarantina, kde je ta brutalita opravdu přehnaná, to není kritika Tarantina) nebo jim dokonce přijde jednoduchá hlavní dějová linka, protože ji přestali chápat někde v polovině série, to moc neřeklo. Tenhle odstavec není primárně šměrován na redakci, ale na lidi, kteří tomu seriálu tohle vyčítali.
23700
Může mi někdo říci co je tak super na tý nudě Haunting of cosi? Zabalil jsem to po druhý epizodě, hlavně kvůli trapným bubákum. Nejspíš proto, protože lidi říkali že je tam originální strašení a pak vidím scénu kde je pobledla paní co se najednou rozkřiči, fakt k pos*ani velká nuda + druhá epizoda o nejmíň zajímavé postavě z té rodiny, ani jsem tu epizodu nedokoukal, protože vědomí, že další epizody budou každá o jedné postavě z rodiny mě vystrašilo mnohem víc než seriál. Altered Carbon není na 1. místě? Tady je něco špatně, ale chápu, že lidé co nemají rádi realistickou brutalitu (a kritizují ji jako samoúčelnou a pak se dívají na Tarantina, kde je ta brutalita opravdu přehnaná, to není kritika Tarantina) nebo jim dokonce přijde jednoduchá hlavní dějová linka, protože ji přestali chápat někde v polovině série, to moc neřeklo. Tenhle odstavec není primárně šměrován na redakci, ale na lidi, kteří tomu seriálu tohle vyčítali.
0 0
reagovat
Ve velké míře souhlas, a k prvnímu místu nelze říci půl slova, protože je to ohromná pecka. :+

23699
Ve velké míře souhlas, a k prvnímu místu nelze říci půl slova, protože je to ohromná pecka. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se