Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Galerie: První fotka z Nového papeže


ikona
Sam.Vimes
hbomalkovichnew popesorrentinoyoung pope
Pokračování Sorrentinova Mladého papeže zveřejnilo první fotku s Johnem Malkovichem. 

Newyorský arcibiskup Lenny Belardo (Jude Law) se poněkud neočekávaně stává papežem. Pro tento úřad neobvykle mladý a navíc Američan, Lenny se nechce sklánět před konvencemi. Má svůj názor a nemíní dělat kompromisy. Paradoxně nezavádí žádné nové liberální pořádky, ale naopak se chová silně konzervativně. Následují církevní intriky (ano, náboženský House of Cards) a mnohem víc.

To nejdůležitější na začátek: HBO do jisté míry zkrotila Sorrentinovy „artovější manýry“ a Mladý papež je díky tomu soustředěnější a taky divácky přístupnější než třeba Velká nádhera. Jeho výtvarné cítění ale samozřejmě zůstalo a tak je Papež napohled jedním z nejhezčích seriálů vůbec, kde je každý záběr pečlivě promyšlený, často orientován na střed, a prakticky libovolné filmové okénko by se dalo zarámovat a pověsit na zeď. O nádherných kostýmech a výpravě ani nemluvě. A záležet si tvůrci dali i na povedeném soundtracku, korunovaném jednou z nejlepších loňských znělek s coverem All Along the Watchtower.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace