Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Al Pacino lovcem nácků


ikona
Spooner
amazonhuntlermanpacino
Filmová legenda to poprvé zkusí v seriálu. A rovnou se svěří do péče režiséra hororového hitu Uteč! 

Co si budeme povídat, Al Pacino sice patří mezi největší žijící herecké legendy, v posledních letech se mu však příliš nedaří a objevuje se při nejlepším v průměrných filmech. Letos by se to ale mohlo zásadně zlomit. Zahraje si totiž v očekávaném hvězdném fláku Quentina Tarantina, Once Upon a Time in Hollywood, a dost možná ještě očekávanější gangsterce od Martina Scorseseho The Irishman. A štaci zajímavých projektů nyní prodlužuje o další nadějný zářez. Slavný herec se totiž na stará kolena rozhodl, že se poprvé podívá do seriálu.

 

Podle serveru Deadline má totiž velmi blízko k podepsání smlouvy na jednu z hlavních rolí ambiciózní novinky od Amazonu, The Hunt. Hlavním hrdinou bude Jonah v podání bývalého Percy Jacksona Logana Lermana, jenž spojí své síly s tajemnou titulní organizací, jež má jasný cíl. Pochytat nacisty, kteří se po válce ukryli v New Yorku a pod novou identitou zde spřádají děsivé plány. Al Pacino by si pak měl zahrát zkušeného lovce nacistů, jenž bude mentorem hlavního hrdiny. Ano, zní to docela divoce, o žádné béčko by se ovšem jednat nemělo. Což kromě hvězdného obsazení potvrzuje také producentská záštita Jordana Peela, režiséra hororového hitu Uteč!, od jehož projektů teď lidé logicky očekávají něco navíc. Je proto jasné, že i Amazon této novince hodně věří a s hereckým velikánem na palubě to zní celé ještě mnohem zajímavěji.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace