Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vyfasuje Thorova kámoška vlastní seriál?


ikona
Spooner
disneylady siflokimarvelsifthor
Disney s Marvelem uvažují po Lokim či Scarlet Witch nad sólovkou další známé postavy. 

Že hodlá Disney na své plánované streamovací službě ještě rozšířit comicsové universum od Marvelu a vlastní seriály dostanou oblíbené vedlejší postavy, už asi víte. Nejblíže k realizaci má samozřejmě Loki, podle všeho se ovšem kutí také dobrodružství Scarlet Witch s Visionem a týmovou práci si odbydou Falcon a Winter Soldier. Touto trojicí seriálů ovšem Disney+ evidentně končit nehodlá a bude nejspíš vytahovat z šuplíku i postavy, u nichž byste to nečekali.

 

Začíná se totiž spekulovat, že vlastní seriál vyfasuje i Lady Sif, hrdinná bojovnice z Asgardu a především věrná parťačka Thora, do něhož byla vždycky tak trochu zakoukaná. V třetím Thorově dobrodružství s podtitulem Ragnarok se ovšem neobjevila, a dá se proto očekávat, že na rozdíl od většiny obyvatel Asgardu řádění záporačky Hely přežila. Rozhodně by tak v jejím případě bylo co vyprávět a její představitelka Jaimie Alexander by se za návrat do nejslavnější role asi také nezlobila. Její aktuální seriál Blindspot na tom totiž není letos se sledovaností dvakrát slavně a mnozí očekávají, že to letos definitivně zabalí. Kravaťáci po Marvelu by tak mohli po herečce ihned skočit a ona by se asi dlouho necukala. Na druhou stranu, jedná se pouze o drby a nevím, jestli by byl od Disneyho rozumný krok ihned diváky zahltit nejméně čtyřmi seriálovými comicsovkami. Obzvlášť, když zrovna Sif nemá fanouškovskou základnu asi zrovna dvakrát velkou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace