Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gillian Anderson bude v The Crown


ikona
krauset
andersoncolmancrownnetflix
Koho ztvární hvězda Akt X? 

Netflix už obsazuje 4. sérii The Crown, která má být natáčena zároveň se třetí (ta má být odvysílána letos), a první britskou premiérku Margaret Thatcher si v ní zahraje Gillian Anderson. Anderson je samozřejmě známá hlavně díky roli Dany Scullyové v Aktech X, nicméně mohli jsme ji vidět i v roli terapeutek v Hannibalovi a nejnověji ve skvělé Sex Education. Margaret Thatcher byla premiérkou jedenáct let počínaje rokem 1979, takže uvidíme, kolik se toho z jejího působení v úřadu ve čtvrté sérii stihne. Každá zatím pokrývá přibližně dekádu.

 

Ta třetí by měla začínat v roce 1963 a ukáže vítězství anglické fotbalové reprezentace ve Wembley na mistrovství světa 1966 i vzestup Beatles. Do „swinging sixties“ se ale nepodívá Claire Foy, kterou v hlavní roli královny Alžběty nahradí starší Olivia Colman. Make-up by dle mého postačil (nejsem úplně fanouškem změn obsazení hlavních postav), protože Alžbětě bylo v roce 1963 37 let, zatímco Claire je 34 a Olivii 44. Prince Filipa si místo Matta Smithe zahraje Tobias Menzies, představitel Bruta v Římě a Edmura Tullyho ve Hře o trůny. Princezna Margaret už nebude mít tvář Vanessy Kirby, ale Heleny Bonham Carter. Nicméně na Gillian Anderson coby Železnou lady si nejspíš počkáme ještě více než rok. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace