Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kate Winslet míří na HBO


ikona
Spooner
hbomarywinslet
Slavná herečka je další z hvězd, která zkusí své štěstí na prestižní kabelovce. A s parádním režijním dohledem. 

Hollywoodské hvězdy na HBO, to už je vlastně klasická kombinace, která se opakuje s železnou pravidelností. Herci první velikosti sice už do seriálového rybníčku míří do všech směrů, právě jednička mezi kabelovkami má ovšem v tomto směru pořád nejlepší skóre. A nyní si připisují na své konto další velké jméno. Ano, do jejich spárů se nechala ulovit držitelka Oscara Kate Winslet.

 

Slavná herečka si zahraje v limitované sérii Mare of Easttown, v níž ztvární policistku z malého města v Pensylvánii, jež začne vyšetřovat brutální vraždu. Ne, jednodušší a ohranější už synopse opravdu být nemohla. Za ní by se ovšem mohlo skrývat přeci jen něco víc. Kromě Kate Winslet se totiž na palubě projektu nachází také talentovaný režisér Gavin O'Connor, tvůrce skvělého Warriora či Zúčtování s Benem Affleckem. A jak už všichni víme, ten své řemeslo a práci s emocemi opravdu umí. A proto mi dělá docela radost, že natočí rovnou všechny díly této série. Scénář má pak na starosti Brad Ingelsby, jenž je podepsaný např. pod Nočním běžcem s Liamem Neesonem. Tak snad se opravdu dočkáme další pořádně temné a kvalitní kriminálky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace