Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová adaptace Stephena Kinga


ikona
krauset
adaptacestephen-kingthe-stand
Z kterého bestselleru bude seriál? 

Televize CBS objednala desetidílnou adaptaci bestselleru (překvapení) Stephena Kinga The Stand (v češtině Svědectví). The Stand představuje apokalyptickou vizi světa, který je ničen morem. Osud světa je na bedrech 108 let staré Matky Abagail a několika málo přeživších, proti nimž stojí muž s obrovskou mocí a smrtonosným úsměvem, Randall Flagg. Tento boj dobra se zlem bude režírovat Josh Boone (The Fault In Our Stars), který právě dokončuje spin-off X-Men s názvem The New Mutants. Spolu s ním napíše scénář Ben Cavell (jeden z výkonných producentů Homeland). The Stand už se jedné adaptace dočkalo, a to minisérie z roku 1994, která byla nominována na šest Emmy a k níž King napsal scénář.

 

Boone má ke knize osobní vzpomínku. Četl The Stand ve dvanácti navzdory rodičům, kteří mu knihu spálili, když na ni přišli. Boone tedy Kingovi napsal, co se stalo, a ten mu poslal několik svých knih i se vzkazem a podpořil ho v psaní, což rodiče obměkčilo. King měl pak dokonce cameo v jeho prvním filmu. Stephen King je ze spolupráce „nadšený“ a připravovaný scénář popisuje jako „dynamit“. Snad nám z kombinace The Stand a režiséra mutantů nevzejde další X-Men: The Last Stand.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace