Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Walter White v soudní síni


ikona
Spooner
breaking badcranstonhonorshowtime
Filmový veterán a hvězda Breaking Bad Bryan Cranston se vrací do bedny! V čem ho uvidíme? 

Seriálový kult Breaking Bad je už nějaký ten rok minulostí a jediný, komu se z obsazení po skončení podařilo opravdu výrazně prosadit, je samozřejmě hlavní hvězda Bryan Cranston. Ten si na nedostatek celovečerních štací asi příliš nestěžuje a aktuálně plní ve Státech kina poměrně úspěšným remakem Nedotknutelných. Slavný herec zkrátka prokázal, že rozhodně není hvězdou jedné role, a navíc se sem tam mihne i v prověřeném seriálovém rybníčku. Vidět jsme ho tak mohli jak v jím produkovaném kousku Sneaky Pete, tak např. v povídkovém Electric Dreams. Nyní se ovšem do bedny vrací v mnohem výraznější štaci.

 

Zahraje si totiž v limitované sérii od kabelovky Showtime, Your Honor. Právnický thriller nás zavede prakticky do všech společenských vrstev New Orleans. Cranston se zde pak zhostí role renomovaného soudce, jehož syn je zapleten do nehody, od niž viník ihned ujel. Zaplete se tak do vysoké hry plné lží a těžkých životních voleb. Projekt pak mají na starosti tvůrci oceňované právnické pecky The Good Wife a jejího spin-offu The Good Fight, Robert a Michelle Kingovi. A těm by hutné drama (nejen) ze soudní síně rozhodně nemělo dělat problémy. Cranston si navíc opravdu slabé projekty nevybírá a s tímto tvůrčím vedením by mohl mít hodně snadno zaděláno na další seriálový jackpot.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace