Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkají se Ztraceni rebootu?


ikona
Spooner
abclostztraceni
Podívá se snad mysteriózní pecka od J. J. Abramse znovu do bedny? 

Asi všichni z vás už si stačili všimnout, že televizní producenti pár let holdují rebootům či návratům slavných seriálů. Jenže zatímco doteď si braly stanice na paškál sitcomy typu Plný dům a Roseanne, či devadesátkové guilty pleasure ala Čarodějky, nyní už možná začne jít do tuhého. Kravaťáci se totiž pomalu začínají zaměřovat na naše srdcovky, které formovaly současnou seriálovou tvorbu a my jsme díky nim nyní seriáloví maniaci. Začíná se totiž spekulovat o návratu jednoho z největších hitů minulého desetiletí, Ztracených.

 

Aspoň to se aktuálně honí hlavou nové šéfce stanice ABC Karey Burke. Ta novinářům potvrdila, že o nových Ztracených opravdu velmi vážně uvažuje. Nešlo by pak podle ní logicky o sequel či spin-off, ale spíš klasický reboot, v němž se pojede tak trochu po svém. Žádné konkrétní plány samozřejmě na stole nejsou a celý projekt je aktuálně pouze v hlavě nové šéfové. Už teď je ale jasné, že by to pro ni mohlo být jedno z důležitých témat a nejspíš o něm neslyšíme naposled. Kdyby ovšem k rebootu přeci jen došlo, museli bychom se pravděpodobně obejít bez hlavní dvojice showrunnerů Carltona Cuse a Damona Lindelofa. Ti už několikrát řekli, že svůj příběh zkrátka dopověděli a nemají důvod v něm pokračovat. Zároveň ovšem dali ABC požehnaní v případných seriálech, v nichž by na ostrov zavítaly nové postavy. Karey Burke by se zkrátka muse poohlédnout jinde. Já ale spíš doufám, že na tento nápad hodně rychle zapomene.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace