Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další knižní adaptace pro BBC


ikona
Diego.Dorlan
adaptacebbcmichael moorcockrunestaff
Na co se můžeme těšit tentokrát? 

V BBC nikdo nelení a začíná se připravovat další knižní adaptace. Tentokrát se jedná o fantasy ságu „History of the Runestaff“ od autora Michaela Moorcocka. BBC se podařilo získat práva ke všem čtyřem knihám z této série. Tato adaptace je pro BBC druhou oznámenou fantasy v krátké době. Relativně nedávno byla také oznámena pro americkou pobočku BBC adaptace Hlídky od legendárního Terryho Pratchetta. Zároveň se již letos dočkáme spolupráce BBC s Amazonem na Dobrých znameních.

Michael Moorcock se již vyjádřil, že bude spolupracovat se scénáristy na adaptaci jeho postav a příběhů pro televizní obrazovky a věří, že současná doba je ideální pro adaptaci jeho díla vzhledem k jeho aktuální relevanci. Scenáristou seriálu bude veterán BBC Steve Thompson, jehož rukopis jsme mohli vidět v Doctoru Who či Sherlockovi. Fanoušky série může potěšit, že sám Thompson má Moorcockovy knihy velmi rád. Producenty se stali Richard Stokes (Broadchurch a Torchwood) a John Yorke (Life on Mars).

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace