Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Constantine dalšího seriálu?


ikona
Spooner
constantinecwdc
Známý comicsový drsňák se možná dočká další sólové šance. 

Před pár lety se zdálo, že Constantine je pro televizi (stejně jako pro kina) mrtvým hrdinou a prostě se mu nikdy nezadaří. Seriálová adaptace comicsového Hellblazera na NBC totiž skončila značně neslavně a zabalila to po první sérii. Představitel oblíbeného lovce démonů Matt Ryan si ovšem i přesto získal slušný zástup fanoušků, a tak se ho po nějaké době ujala stanice CW. Zde se nejdříve mihnul u kolegy Arrowa, loni se ovšem přidal do týmovky Legends of Tomorrow a vyfasoval i animák Constantine: City of Demons. A jelikož v obou štacích slavil u fanoušků úspěch, televizní odnož Warnerů prý začíná uvažovat o tom, že by mohl John Constantine dostat další seriálovou šanci.

 

Ano, podle serveru We Got This Covered se na jeho druhé sólovce už začíná pomalu pracovat a samozřejmě se počítá s tím, že by se v hlavní roli zase objevil Matt Ryan. To je ovšem zatím vše, co o projektu víme, jedná se totiž dosud o nepotvrzenou spekulaci. Na druhou stranu, vzhledem k tomu, v jak velkém množství nyní DC servíruje jednu novou comicsovku za druhou, by sázka na prověřeného koně dávala celkem smysl. Je však otázkou, zda by se John se svým seriálem uchytil na CW, což by vzhledem k jeho současné účasti v Arrowverse dávalo větší smysl, nebo se objeví na rozjíždějící se streamovací službě od DC vedle Titans a Doom Patrol. Co myslíte vy? Zasloužil by si Constantine znovu vlastní seriál?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace