Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Captain Marvel agentkou CIA


ikona
Sam.Vimes
applebrie larsonundercover
Brie Larson si zahraje v adaptaci autobiografie skutečné agentky CIA 

Brie Larson si momentálně užívá vtrhnutí do kin nejnovější komiksovky Captain Marvel. A poněkud méně si užívá kontroverzi okolo svých výroků při propagaci filmu. Každopádně ale oznámení jejího nového projektu má teď ideální načasování, aby slízlo maximum publicity. Držitelka Oscara za Room si zahraje hlavní roli v dosud nepojmenovaném seriálu podle autobiografické knihy bývalé agentky CIA v utajení Amaryllis Fox. Román Undercover: Coming of Age in the CIA (volně přeloženo „V utajení: Dospívání v CIA“) sice vyjde až na podzim, víme ale, že popisuje deset let života autorky včetně výcviku, účasti na utajených misích a jaký to mělo dopad na její rodinný život (mezitím se totiž stihla i vdát a porodit dceru).


Produkovat by měla Megan Martin (Animal Kingdom) a Howell Taylor (A Star Is Born) společně i s Brie Larson a pracovat na projektu bude i samotná autorka knihy. Seriál má navíc už teď potvrzenou celou první řadu o osmi epizodách. Celé to ale má pořádný háček. Možná jste si už všimli, že jsem dosud nezmínil, která stanice nebo streamovací platforma projekt zaštiťuje, a právě v tom je kámen úrazu – Apple. Ano, Apple, který by v rámci „ochrany značky“ nejraději měl všechny své seriály dokonale sterilní a vadí mu jakékoliv násilí, vulgarity, nahota nebo i jen náznaky čehokoliv, co by někomu vadit. U projektu M. Night Shyamalana například musely z bytu hlavních postav zmizet všechny kříže, aby se tyto náboženské symboly náhodou někoho nedotkly. Apple zkrátka chce platformu, vedle níž bude i na rodinu orientované Disney+ vypadat jako další Starz. Jak za těchto podmínek chtějí natáčet seriál o tvrdém výcviku a ještě tvrdší praxi tajných misí CIA na cizím (velmi pravděpodobně i blízkovýchodním) území, to opravdu netuším.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace