Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Fist synem vraha


ikona
Spooner
defendersfoxiron fistjonessheenson
Hvězda zrušené comicsárny si už našla nový kšeft. A ten nezní úplně špatně. 

Někteří fanoušci nedávno zrušených comicsáren na Netflixu sice ještě naivně doufají, že se jejich oblíbených kousků ujme Disney+ či Hulu, hlavní hvězdy si už ovšem vybírají další hereckou štaci. Představitel Lukea Cage Mike Colter se tak v probíhající sezóně pilotů bude snažit prosadit dramatickým seriálem Evil, jeho bývalá parťačka Simone Missick aka Misty Knight se objeví v druhé sérii Altered Carbon a svou další roli našla i nejméně oblíbená tvář členů Defenders, Finn Jones. Ten se v kůži Iron Fista nikdy nestal zrovna miláčkem diváků a spoustě lidem byl spíš k smíchu. V druhé sezóně si ale reputaci malinko polepšil a na seriálovém rybníčku už si menší jméno udělal. A tomu teď vyneslo další zajímavou roli.

 

Zahraje si totiž hlavní postavu v novince Prodigal Son stanice FOX. Ztvární zde roli Malcolma Brighta, muže s geniálním intelektem a neskutečnými instinktem, jenž se coby expert přes forenzní vědy rozhodne pomáhat policii s chytáním kriminálníků. Kde vzal tento svůj talent? No, nejspíš tak trochu podědil po tatínkovi, který je nechvalně známým sériovým vrahem a se svým synem by měl rád bližší pouto. Jenže ten má i bez nebezpečného otce osobních a psychických problémů dost. Námět nezní úplně marně a projekt má zatím asi stejné šance stát se svižným dramatem, jako rutinní kriminálkou. Vzhledem k tomu, že zmiňovaného otce si zahraje charismatický Michael Sheen z Masters of Sex či blížící se novinky Good Omens, doufáme v první možnost. Uvidíme, zda televize nakonec novinku po pilotu schválí na celou sezónu a Finn Jones nás konečně pořádně přesvědčí, že umí být hereckým tahounem.

UPDATE: Tak Finn Jones si nakonec hlavní roli nezahraje. Jen pár dní po oznámení byl přeobsazen a v seriálu místo něj uvidíme Toma Paynea aka Jesuse z Živých mrtvých.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace