Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James May prozkoumá Japonsko


ikona
Sam.Vimes
amazongrand tourjames mayjaponskoour man in japan with james maytop gear
Moderátor The Grand Tour a Top Gearu chystá pro Amazon cestopis. 

Moderátor a novinář James May se proslavil především díky Top Gearu, z kterého se později spolu s ostatními přesunul k The Grand Tour na Amazonu. A právě pro Amazon teď motorista se zálibou v květovaných košilích chystá nový pořad, šestidílný cestopis o Japonsku nazvaný Our Man In… Japan with James May. Na projektu pracuje produkční společnost Plum Pictures, která již má za sebou několik Jamesových pořadů včetně třeba Hraček Jamese Maye.


James, který Japonsko poprvé navštívil před 15 lety, by měl procestovat japonské ostrovy a prozkoumat všechno, co Země vycházejícího slunce nabízí, od památek přes filosofii, moderní techniku, kuchyni až po popkulturu. Sám o projektu říká: „Japonsko je nejúžasnější místo, jaké jsem kdy navštívil. Všechno je překvapením, je to prvotřídní stimulant pro všechny smysly a minové pole etikety pro nepřipravené.“ Natáčení začíná již tento týden. Cestopis vzniká v rámci smlouvy, jíž si Amazon objednal sólové pořady od všech Maye, Clarksona i Hammonda. Aktuálně běží třetí řada The Grand Tour, čtvrtá by se měla natáčet na podzim.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace