Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amy Adams opět v bedně


ikona
Spooner
adamshbopředmětysharp objects
Hollywoodská hvězda se po Ostrých předmětech nejspíš představí v další minisérii. 

Amy Adams pořád sice pořád patří mezi nejobsazovanější herečky současnosti, kromě filmů se jí ovšem evidentně zalíbilo také v televizní produkci. Loni totálně zaválela v oceňovaných Ostrých předmětech a v naší redakci se stala bezkonkurenčně herečkou roku. A zdá se, že bychom ji v bedně, ani na HBO, nemuseli vidět naposledy. Slavná herečka a její nová produkční společnost Bond Group Entertainment uzavřely s věhlasnou kabelovkou exkluzivní smlouvu na tvorbu několika společných projektů. A vypadá, že hned v tom prvním by si mohla sama Amy zahrát.

 

HBO totiž chystá adaptaci u nás ne příliš známé knihy Poisonwood Bible od Barbary Kingsolver. Minisérie bude vyprávět příběh Orleanny Price, matky 4 dětí a manželky evangelického misionáře, která se s rodinou právě díky manželovi přestěhuje do tehdejšího Belgického Konga. Jenže na konci 50. let tu začne být kvůli čím dál vyostřenější politickou situaci docela horko. Hlavní hrdinka a její rodinka pak musí v nově vzniklém nezávislém státě hledat své místo. Což pro ně nebude vůbec jednoduché. Zatím není oficiálně jasné, kdo si hlavní postavu zahraje. Podle zákulisních šeptand je tu ale velmi velká pravděpodobnost, že se ji zhostí právě produkující Amy. A vzhledem k nedávnému úspěchu Ostrých předmětů by to dávalo celkem smysl.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace