Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Castle Rock vítá nové tváře


ikona
Spooner
castle rockhuluking
Které hvězdy se objeví v druhé řadě úspěšného seriálu na motivy knih Stephena Kinga? 

Co si budeme povídat, v redakci nepatříme mezi velké fandy první série Castle Rock. Příběh ze světa knížek Stephena Kinga nás vlastně spíše zklamal a nudil až svým příliš pomalým tempem, a ne bohužel zase tak mrazivou atmosférou. Pro internetové Hulu se ale jednalo o velký hit, a i přes rozporuplné reakce si těch fandů seriál nastřádal celkem hodně. Produkce druhé řady pak pomalu začíná. A jak to tak vypadá, dočkáme se zcela jiného příběhu a není vůbec jasné, zda se v seriálu objeví vůbec někdo z první řady. Showrunneři totiž už dříve řekli, že každá série by měla mít svůj uzavřený příběh. A proč mluvím o druhé sezóně seriálu, jenž nás vlastně moc neodrovnal? Protože obsazení následující štace je totiž zřejmě ještě lepší než v případě první sezóny.

 

Týká se to zejména ústřední trojice, kterou ztvární půvabná Lizzy Caplan z Masters of Sex, Garrett Hedlund z druhého Trona či Triple Frontier a především veterán Tim Robbins, jenž se tak ke Kingovi vrací po legendárním Vykoupení z věznice Shawshank. A to už jsou zatraceně zvučná jména. Druhá řada by se pak měl zčásti odvíjet v duchu Kingovy Misery musí zemřít. Lizzy Caplan si totiž zahraje právě psycho sestřičku Annie Wilkes, kterou ve filmu ztvárnila Kathy Bates. Celý seriál pak bude pojednávat o válce dvou konkurenčních rodinných klanů, jejichž vztahy se vyostří ve chvíli, kdy je Annie napadena. Jedné z těchto mafií pak bude šéfovat právě Tim Robbins a Hedlund si zahraje jeho ambiciózního synovce. A jelikož vlivný strýc bojuje s rakovinou, jeho nástupce převezme vedení a svými kroky ohrožuje už tak křehké příměří s druhým gangem. Zní to zatím velmi dobře a obsazení je opravdu lahůdkové. Jen doufám, že se tvůrci poučili z minulých chyb a aspoň druhou sérii dokoukám do konce.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace