Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo mezi špinavými poldy


ikona
Spooner
historystallonetenderloin
Akční legenda plánuje výlet do bedny. A taky do drsné historie. 

Asi všichni víme, že věčný drsňák Sylvester Stallone ani po sedmdesátce na důchod nepomýšlí. Své kultovní postavy Rockyho a Ramba už sice pomalu opouští, jinak má ovšem diář stále slušně nabušený a nezapomíná v něm samozřejmě ani na akční žánr. A se svým dalším projektem zavítá také do bedny, konkrétně na kabelovku History Channel. I když tentokrát ho uvidíme za kamerou.

 

S televizním domovem Vikingů totiž chystá novinku The Tenderloin, která nás zavede do New Yorku na počátku 20. století. Zde budeme sledovat nechvalně známého poldu Charlese Beckera a jeho speciální jednotku zvanou Strong-Arm Squad. Tato partička policistů byla sice špinavá od hlavy až k patě, měla ovšem za úkol navždy zatočit s italským, židovským a irským gangem v titulní čtvrti. Situace se ovšem vyostřila více, než bylo zdrávo, a Becker se nakonec stal jediným policistou v historii Spojených států, jenž skončil na elektrickém křesle. Základ na hodně drsné policejní drama s dobovou atmosférou bychom tedy rozhodně měli. Seriál má navíc na starosti jeden ze scenáristů Sons of Anarchy a Policejního odznaku, Stephen Kay, jemuž by podobná látka snad neměla dělat problémy. Sám Stallone se pak ujme nejen klasické produkce, ale také režie několika epizod. Uvidíme, jak se mu v bedně zadaří.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace