Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velké plány pro The Mandalorian


ikona
Spooner
boba fettdisneymandalorianpascalstar wars
První hraný seriál ze světa Star Wars ještě ani neukázal první záběry a už má zřejmě schválenou druhou řadu. 

The Mandalorian aka první hraný seriál ze světa Hvězdný válek patří bez debat mezi nejočekávanější seriály roku. Příběh okolo osamělého pistolníka pocházejícího z planety Mandalore, tedy z domova Boba Fetta, nabízí slušný potenciál. Obzvláště, když má seriál na starosti Jon Favreau a hlavní roli si zahraje čím dál lepší Pedro Pascal z Narcos a Hry o trůny. Natáčení pak skončilo v únoru a dá se očekávat, že Disney první záběry odhalí během blížící se akce Star Wars Celebration. Samotný kousek nás pak čeká na konci roku. Jenže Disney na první názory z traileru či snad dokonce z výsledného seriálu rozhodně čekat nehodlá.

 

Podle zpráv serveru HNentertainment už jsou totiž plány na druhou sérii v plném proudu a kravaťáci od Disneyho už dokonce dali údajně potají druhé řadě zelenou! Na jednu stranu se to může zdát jako dost unáhlený krok. Přeci jen, reakce na první hraný Star Wars mohou být všelijaké. Na druhou stranu dává ovšem tato strategie dokonalý smysl. Všem je asi jasné, že Mandalorian bude už jen kvůli slavné značce velkým hitem a hlavním artiklem streamovací služby Disney+. Hoši od Mickey Mouse tak nehodlají otálet a dali tvůrcům za úkol rozplánovat děj na další sezónu, a možná i na delší. Mnohem rychleji se tím navíc zrychlí produkční plány a možná se tím i zkrátí čekání mezi jednotlivými řadami. Stejný postup ostatně použil už Amazon u Jacka Ryana a Netflix u nové Sabriny, kde se druhé řady natáčely v podstatě už v době, kdy první sezóna měla teprve premiéru. Disney má prostě s  Mandalorianem velké ambice a my se jim zase tolik nedivíme. Snad se nakonec nespálí.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace