Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hraný Cowboy Bebop nabírá obsazení


ikona
Sam.Vimes
cowboy bebopjohn cho
Kdo si zahraje v hrané verzi kultovního anime? 

Už nějakou dobu víme, že se chystá hraná verze kultovního anime Cowboy Bebop, vesmírné sci-fi o lovcích odměn s výrazným jazzovým a bluesovým soundtrackem. A teď se konečně začíná oznamovat herecké obsazení. Hlavní roli Spikea Spiegela si zahraje John Cho. Harold a Kumar jsou už sice dávnou minulostí, teď má Cho za sebou filmové Star Treky a čerstvě drama Searching a rozhodně je to dobrý herec. Ale na stylového vesmírného kovboje se mi zkrátka nehodí. Mustafa Shakir z druhého Luka Cage si zahraje Jeta, bývalého poldu, Spikeova parťáka a kapitána titulní lodi Cowboy Bebop.


Daniella Pineda (druhý Jurský svět) ztvární dalšího člena posádka Faye, ženu která trpí amnézií po probuzení z kryogenického spánku. A Alex Hassell (Suburbicon) bude Vicious, nájemný zabiják, Spikeův dřívější parťák a nynější úhlavní nepřítel. O casstingu Eda (ani psa Eina) zatím nic nevíme. Píše a produkuje Chris Yost (Thor 2 a 3) a první dvě epizody zrežíruje Alex Garcia Lopez (Daredevil, Punisher).

Vytáhni v hospodě: Před deseti lety se chystal hraný film s Keanu Reevesem, který je sám velkým fanouškem původního anime. Ztroskotalo to na problémech s rozpočtem a přepisováním scénáře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace