Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hudební drama od tvůrce La La Landu nabírá obsazení


ikona
Sam.Vimes
andre hollanddamien chazellenetflixthe eddy
Kdo si zahraje v seriálu od režiséra Whiplasha, La La Landu a Prvního člověka? 

Režisér Damien Chazelle si po bubenickém nářezu Whiplash a neotřelém muzikálu La La Land odběhnul na Měsíc s Prvním člověkem, jeho seriálový projekt The Eddy se ale zase vrací k hudbě. Hudební drama, jež Chazelle chystá pro Netflix, se bude odehrávat v současné multikulturní Paříži a bude se točit okolo jednoho klubu, jeho majitele, domácí kapely a města kolem. A právě majitel klubu teď dostal tvář, zahraje si ho Andre Holland.


Holland má za sebou teď čerstvě hlavní roli ve filmu High Flying Bird, oscarový Moonlight, seriály Castle Rock nebo The Knick a právě skončil jako Othello v londýnském Shakespeare’s Globe Theatre. Jeho role je Elliot Udo, podle synopse: dříve oslavovaný jazzový pianista v New Yorku, nyní spolumajitel krachujícího jazzového klubu v Paříži, který má nezávazný vztah se svou zpěvačkou, ale bude se muset vyrovnat se svými problémy, když se najednou objeví jeho patnáctiletá dcera. Holland kromě hlavní role bude i spoluprodukovat. Snad se teď novinek o tomto lákavém projektu dočkáme častěji, čekání od prvotního oznámení je totiž dlouhé.

Vytáhni v hospodě: U filmu Whiplash studio připomínkovalo délku bubenických scén a chtělo vystřihnout Andrewovo závěrečné sólo („Je dobrej v bubnování, my jsme to pochopili“). Chazelle to ignoroval.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace