Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Titans našli svého Batmana


ikona
Spooner
dcglentitans
Úspěšná comicsovka od DC se ve druhé řadě neobejde bez Bruce Waynea. Kdo si ho zahraje? 

Sice se mi to špatně píše a uznávám to nerad, ale první série comicsových Titans byla na streamovací službě DC hodně velkým hitem a získala si solidní zástup fandů. Temná dobrodružství bývalého Robina Dicka Graysona a dalších populárních comicsových postav prostě u diváků splnila svůj účel. A tvůrci evidentně hodlají v chystané druhé řadě šlápnout do pedálu. Kromě záporáka Deathstrokea s tváří Esai Moralese se tedy k hlavním postavám přidá i samotný Batman. Ano, příchod Bruce Waynea na scénu byl jen otázkou času. Jméno jeho nového představitele ale přeci jen malinko překvapí.

 

Comicsovou legendu totiž nově ztvární Iain Glen alias Jorah Mormont ze Hry o trůny. Tvůrci se tu tedy rozhodli přistoupit k starší verzi Batmana, jenž už bojem proti zlu v Gothamu strávil nějakou tu dekádu. Nyní se ovšem musí snažit napravit své vztahy s Dickem a pomoci Titánům k úspěchu. Což o to, Glena máme v redakci rádi a charisma rozhodně má na rozdávání. Na druhou stranu si ovšem říkám, jestli je pro roli Temného rytíře ideální volbou a zda v DC nesáhli při sázce na staršího Batmana paradoxně až do příliš staršího ročníku. V tomhle případě se ale rád nechám překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace