Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co víme o Mandalorianovi?


ikona
Spooner
boba fettdisneymandalorianpascalstar wars
Co nového jsme se dozvěděli o prvním hraném Star Wars seriálu při jeho představení? 

Uplynulý víkend udělal Disney všem geekům ze světa Hvězdných válek radost a na Star Wars Celebration kromě nových her a deváté epizody dal nahlédnout i pod pokličku prvního hraného SW seriálu, The Mandalorian. První fotky už jste u nás mohli vidět a na svět se v hnusné kvalitě dostal i první teaser featurette. Tvůrce novinky Jon Favreau společně s hlavní hvězdou projektu Pedro Pascalem a spol. odhalili konečně nějaké nové informace k chystanému kousku. Do teď jsme věděli totiž v podstatě jen to, že se seriál bude odehrávat po pádu Impéria a budeme v něm sledovat dobrodružství osamělého pistolníka z planety Mandalore. A nyní konečně víme další malé střípky, jež nám dokáží (zne)příjemnit čekání.

 

Příběh se bude odehrávat přesně 5 let po pádu Impéria. Favreau se pak nechal při psaní scénáře inspirovat koncem samurajů v Japonsku a situací po občanské válce na západě Spojených států.

Slavný režisér pak slibuje špinavou atmosféru plnou záporáků. Favreau se nechal inspirovat svou oblíbenou Cantina scénou z Nové naděje. Byl zde totiž přesně ukázán svět tamního podsvětí, pašeráků a záporáků, v němž vidí tvůrce velký potenciál.

Pascalův hlavní hrdina bude osamělým námezdním lovcem pochybné morálky. Bude operovat na vnějším okraji galaxie, na který je Nová republika v podstatě krátká. Gina Carano (Deadpool, Rychle a zběsile 6) si pak zahraje Karu Dune, bývalou členku Rebelů a taktéž samotářku, již dělá malinko problém začlenit se do společnosti. Hvězda osmdesátek Carl Weathers (Rocky, Predátor) pak ztvární šéfa společenství lovců odměn Griefa Cargu, jenž najme hlavního hrdinu na práci, která bude hrát v seriálu nejspíš velkou roli.

 

V jedné ze scén si zahráli členové fanouškovské organizace 501st Legion. Tvůrci totiž neměli při natáčení jedné z pasáží dostatek komparsu do role Stormtrooperů. Kontaktovali proto tyto geeky, kteří si přinesli své vlastní kostýmy a vlastně ani nepotřebovali příliš režírovat.

A na závěr trochu smutnější zpráva. Pokud jste doufali, že Disney+ vypustí Mandaloriana na streamovací službu 12. listopadu hezky najednou, budete bohužel zklamání. Podle posledních spekulací totiž bude dostávat pouze jeden díl týdně, čímž se chce Disney aspoň na začátku odlišit od streamovací konkurence v čele s Netflixem. Zda se bude tato strategie případně týkat i dalších seriálů, zatím není známo.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace