Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Budou seriály od Marvelu důležité pro filmy?


ikona
Spooner
disneyfalconfeigehawkeyelokimarvelscarlett witchvisionwinter soldier
Jak moc budou sólovky Lokiho, Hawkeye, Scarlet Witch a spol. propojeny s filmovým univerzem? 

Už jste asi postřehli, že Disney má se svou chystanou streamovací službou hodně velké plány a jedním z jejich hlavních taháků budou seriálové sólovky oblíbených vedlejších postav z Marvel univerza. Své vlastní kousky vyfasuje Loki, Hawkeye, Scarlett Witch s Visionem a jako první dorazí s vlastní týmovkou Winter Soldier s Falconem. To vše s původním obsazením, takřka filmovým rozpočtem a Kevinem Feigem, jenž bude na novinky osobně dohlížet. Fanoušci si pak kladli mimo jiné už tradiční otázku. Budou chystané kousky konečně úzce spojené s filmy, nebo si pojedou v podstatě na vlastním písečku jako Agenti SHIELD či Daredevil a spol. na Netflixu? Sám Kevin Feige nám na to nyní dal jasnou odpověď.

 

Guru Marvel univerza totiž prozradil, že s novými seriály má opravdu velké plány. Po čtvrtých Avengers a závěru jedné velké éry se totiž tento comicsový svět dostane do nové, a podle Feiga zcela odlišné, etapy. A v té by právě i seriály na Disney+ měly hrát hodně velkou roli. Jednotlivé série totiž budou s filmy údajně velmi silně propojeny a budou na ně mít také značný dopad. A na rozdíl od Daredevila, agenta Coulsona a spol. je tak opravdoví fandové nebudou moci ignorovat. „Jedná se o zcela novou formu vyprávění, s níž si chceme hrát a pořádně ji prozkoumat,“ řekl Feige. Situace, že jediné napojení na univerzum bude takové, že se občas zmíní Iron Man či Thor, by se tak opakovat neměla. Ostatně, právě proto chystané projekty nemá na starosti Marvel Television, ale právě Marvel Studios v čele s Feigem. Tak uvidíme, zda to zase nebudou jen marketingové řeči a vážně se dočkáme velké propojení filmového a seriálového světa.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace