Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Westworld našel záporáka


ikona
Spooner
casselhbowestworld
Jakou slavnou tvář uvidíme v další řadě úspěšného sci-fi westernu? 

Druhá série westernové sci-fi Westworld od Jonathana Nolana a Lisy Joy rozdělila diváky na dva tábory. Faktem ale zůstává, že po blížícím se konci Hry o trůny se bude jednat asi o největší hit, jenž bude mít HBO na skladě. Tedy minimálně do času všemožných GoT spin-offů a prequelů. Produkce třetí řady, jež uvidíme během příštího roku, pak pomalu začíná a nikdo vlastně neví, co od ní čekat. Konec druhé sezóny ukázal, že by se mohl seriál odvíjet hodně zajímavým směrem a tvůrci potvrzují, že nová série bude jiná než předešlé. O známé charismatické tváře v ní ovšem evidentně nepřijdeme.

 

K obsazení třetí sezóny se totiž přidává Vincent Cassel, dost možná nejslavnější a nejvíce charismatický francouzský herec současnosti. Což je hodně solidní úlovek, který do parádní castingu nejspíš skvěle zapadne. Cassel by se měl zhostit role záporáka, detaily jeho postavy ovšem zůstávají pod pokličkou. Což se ostatně týká celé série. Cassel se tak zařadil po bok další nadějných nováčků seriálu, Aarona Paula z Breaking Bad a Leny Waithe z Ready Player One.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace