Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: ABC


ikona
Diego.Dorlan
abcnovinkyseriálytrailertrailery
Jakou nabídku nám naservíruje na podzim stanice ABC? 

Stanice ABC je druhou americkou televizí, na kterou se podíváme vrámci výhledu do další seriálové sezóny. Na této stanici si moc hlavu nelámou s programovým sestavováním, jelikož mají vcelku slušnou sestavu silných kousků, na něž se mohou bez problému spolehnout. Uplynulá sezóna přinesla třeba novinku The Rookie, která bude pokračovat i do dalšího roku. Myslíte, že některá z níže uvedených novinek bude mít divácký úspěch a šanci přidat se tak k velikánům této stanice?

Stumptown - Seriál, jenž je založený na stejnojmenných komiksech, sleduje Dex Parios (Cobie Smulders). Ta je válečnou veteránkou a soukromým očkem s tak velkým množstvím osobních problémů, že by je bylo těžké spočítat.

Emergence - Sci-fi novinka v níž se policistka ujímá dívky, kterou nachází po pádu letadla bez jediného zranění. Dívka si ovšem nic nepamatuje a její příchod je následován souhrou podivných událostí, na než nikdo z místních není připraven.

Mixed-ish -Podle přípony tohoto seriálu je evidentní, že se jedná o spin-off populárních Black-ish a Grown-is. Seriál bude sledovat osudy Rainbow Johnson a jejich rodiny v 80. letech, kdy si budou všichni muset zvykat na běžný život po zrušení "kultu" ve kterém doposud žili. 

United We Fall - Tento sitcom se bude snažit v relativně realistickém ohledu vykreslit životy Jo a Billa, rodiče dvou dětí. K jejich každodenním starostem o chod domácnosti a děti potom bude ještě přispívat Billova matka, která s nimi žije v jedné domácnosti.

 
The Baker and the Beauty - Pracující kubánský pekař dělá v rodiném podniku vše pro to, aby pomohl svým rodičů a udělal tak správnou věc. Jedné osudné noci ovšem potkává celebritu a ikonu světa módy. Díky tomu se jeho život přesouvá do hledáčku milionů lidí.

 
For Life - Příběh inspirovaný životem Isaaca Wrighta Jr. V tomto dramatu budeme moci sledovat život vězně, který se stane právníkem a bude pomáhat ostatním vězňům s jejich rozsudky. To vše zatímco stále bojuje se svým vlastním trestem doživotí, jež dostal za zločin, který nespáchal.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace