Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: NBC


ikona
krauset
nbcnovinkypodzimseriálytrailer
Co plánuje stanice NBC na následující seriálovou sezónu? 
I televize NBC se vytasila s programem svých podzimních novinek a se čtyřmi kusy sází hodně na komedie. Co je nejspíš důležitější než oznámené novinky: Brooklyn Nine-Nine bude mít svou druhou řadu na NBC (celkově sedmou) začátkem příštího roku a už dávno bylo oznámeno, že miláček amerických kritiků The Good Place dostane čtvrtou sérii. 
 
DRAMATA
 
Bluff City Law - Sydney Strait v minulosti pracovala v právní firmě svého otce. Pak se ale pohádali a ona odešla. Nyní je její matka po smrti a Sydney se po letech do firmy vrací, i když otci nedůvěřuje.  

Lincoln - Seriál inspirovaný románem Sběratel kostí, v němž si bývalý geniální detektiv nese trvalé následky po střetu s jedním masovým vrahem. Když se objeví mladá nadaná policistka, která je vrahovi na stopě, unavený detektiv zabředává zpět do starého života. Podle románu byl v roce 1999 natočen film s Denzelem Washingtonem a Angelinou Jolie. 

 

Council of Dads - Scottovi, otci čtyř dětí, je diagnostikována rakovina. Povolá tedy své přátele, aby mu pomohli s rodičovstvím a zastupovali ho v činnostech, na které nebude stačit.  

 

Zoe’s Extraordinary Playlist - Zoe je velmi bystrá počítačová programátorka snažící se prosadit v San Franciscu. Jednoho dne ale začne slyšet přání a touhy lidí ve svém okolí. A ne v ledajakém formátu. Rovnou v písních. Poněkud překvapivě má jít o drama.

 

 

KOMEDIE 

Perfect Harmony - Bývalý profesor hudby na Princetonu se chystá předávkovat, když se najednou z nedalekého kostela ozve příšerně neladící sbor. Tohle přece nemůže být ta poslední věc, kterou má na zemi slyšet!  

The Kenan Show - Kenan Thompson, hvězda Saturday Night Live, se v této rodinné komedii snaží být dokonalým tátou dvěma dcerám a zároveň zvládat práci a tchána, který mu pomáhá těmi nejnevhodnějšími způsoby.

 

Indebted - Mladí rodiče Rebecca a Dave se těší na to, že konečně končí doba měnění plenek a nočního vstávání. Jejich rodinnou pohodu ale naruší Daveovy rodiče, když nečekaně oznámí, že jsou na mizině a že u nich potřebují bydlet.  

 

Sunnyside - Komedie o nejmladším newyorském radním. Tedy bývalém. Garrett Modi měl skvěle rozjetou kariéru, dokud nezpůsobil opilý na veřejnosti skandál. Teď trucuje a přespává u své sestry. Může být pro něj novým impulsem skupinka lidí, která ho požádá o pomoc při získávání amerického občanství?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace