Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: CW


ikona
Spooner
arrowbatwomancwnancy drewriverdaleseriály
Co dalšího nám kromě comicsové Batwoman nabídne známá stanice pro teenagery? 

Teenagerovská stanice CW vždy patřila mezi celoplošnými americkými stanicemi k těm nejmenším rybám. V posledních letech se ovšem zdejším kravaťákům díky comicsovým kouskům z Arrowverse a hitu Riverdale nebývale daří a z uplynulé seriálové sezóny přežily prakticky všechny jejich tituly. Vzhledem k tomu, že příští rok si v televizi svou poslední štaci odbude jak Oliver Queen, tak bratři Winchesterové ze Supernatural, je potřeba ovšem hledat nové hity. Najdou se mezi třemi novinkami pro příští seriálovou sezónu?

 

Batwoman

Další přírůstek do světa Arrowverse a comicsových kousků ze stáje DC, v němž se nebojácná drsňačka Kate Keen s tváří Ruby Rose rozhodne pokračovat v tradici svého zmizelého bratrance Bruce Waynea a v netopýřím obleku začne ochraňovat Gotham před zločinem. Upoutávku, podle níž bude chtít Batwoman nahradit svým feelingem brzy končícího Arrowa, jsme si už probrali zde.

 

Katy Keene

Spin-off zatraceně úspěšného a populárního Riverdale, v němž budeme sledovat osudy dalších známých postav ze stáje Archie Comics. Konkrétně budeme koukat na budoucí módní ikonu Katy Keene s tváří Lucy Hale z Pretty Little Liars, zpěvačku Josie McCoy, umělce Jorge Lopeze a Pepper, kteří se budou po dvacítce snažit splnit v New Yorku své sny. Samozřejmě to ale nebudou mít vůbec jednoduché. Teaser vypadá tuctově, značka Riverdale ovšem tento kousek nejspíš zastřeší úspěchem.

Nancy Drew

Další z mnoha verzí z knih známé mladé vyšetřovatelky Nancy Drew, jež bude přicházet na kloub tajemným vraždám a jiným zločinům. Jen to bude pod taktovkou CW samozřejmě modernější, hlavní hrdinka bude o malinko dospělejší i více sexy a celé to prostě bude správně teen. Trailer pak láká na mix Veronicy Mars a úspěšného Riverdale s příchutí teen hororu. Jo, tohle by měl být zaručený hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace