Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pravdivé lži se vrátí


ikona
Spooner
disneypravdivé lžitrue lies
Akční klasika Jamese Camerona s Arniem se dočká seriálové verze. Touží po ní ale vůbec někdo? 

A sakra. Podobná slova, i když v mnohem sprostší variantě, asi nyní prolétla hlavou každému fanouškovi devadesátkové klasiky Jamese Camerona, Pravdivých lží. Také u nás je snímek, v němž si Arnold Schwarzenegger zahrál superšpióna vedoucího druhý život, dokud se jeho žena Jamie Lee Curtis za divokých okolností nedozvěděla pravdu, velmi oblíbený. A na chystané streamovací službě si nejspíš řekli, že je na čase popularitu této kultovky pořádně vyždímat a chystají její seriálovou verzi.

 

Na té pracuje režisér McG, jenž už stihnul Cameronovu látku částečně zprznit v Terminator Salvation a nyní dostane možnost napravit si reputaci. Mělo by se jednat s největší pravděpodobností o reboot, režisér ovšem nevylučuje ani návrat samotného Arnieho. McG, jemuž údajně projekt posvětil sám Železný Jim, pak hodlá na scénáři pracovat v následujících měsících. O televizní reboot Pravdivých lží se McG pak snažil už před dvěma lety u FOXů, kde se ovšem za projektem tiše zavřela voda. Doufejme tedy, že na Disney+ vědí, co dělají. Já však z této novinky zatím nemám moc dobrý pocit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace