Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold superhrdinou


ikona
Spooner
arnoldschwarzeneggerstan lee
Akční legenda se představí v nečekaném televizním projektu. 

Asi všem už je jasné, že akční ikona Arnold Schwarzenegger má největší dobu slávy dávno za sebou. Návrat z politiky na plátna nevyšel úplně na jedničku, nadcházející Terminátor nás už teď straší ve snech a celkově se Arnie objevuje spíše v zapadlých a ne úplně kvalitních projektech. Jenže pořád je to prostě sympaťák, který si ze sebe stále umí udělat legraci a máme ho jednoduše rádi. Nyní se navíc objeví v bedně v dosti netradiční novince.

 

Namluví totiž hlavní roli v animovaném Stan Lee’s Superhero Kindergarten. V novince podle comicsového guru si zahraje bývalého superhrdinu Captaina Courage, jenž po poražení své nemesis, Dr. Superiora, pověsí svou pláštěnku na hřebík. A místo toho se z něj stane učitel ve školce, jenž potají trénuje novou generaci superhrdinů. Jo, opravdu to zní jako crossover Marvelu a Policajta ze školky, a nejspíš to byl i záměr. Scénář má pak na starosti comicsový autor Fabian Nicieza, jenž má na kontě např. X-Meny či Deadpoola, tak snad dokáže této zápletce s Arniem dát pořádný nadhled. A nepůjde v závěru jen o zábavu pro dětičky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace