Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Patrick Melrose?


ikona
Spooner
cumberbatchmelrosepatrick melroseshowtime
Oceňovaná minisérie s Benedictem Cumberbatchem možná neřekla poslední slovo. 

Patrick Melrose sice nebyl kdovíjakým diváckým hitem, rozhodně se ovšem jednalo o jednu z nejlepších minisérií loňského roku. Benedict Cumberbatch zde v adaptaci pěti románů Edwarda St Aubyna rozjel svůj další herecký koncert a ukázal trápení titulní postavy, jež se v několika různých životních etapách musela vyrovnávat se závislostí na drogách či vzpomínkami na neveselé dětství a svého otce. A vznikla z toho skvělá podívaná, v níž každý díl funguje v podstatě i jako samostatný film. Minisérie slavila kritický i divácký úspěch, a tak si producenti zase jednou řekli, že by byla škoda nechat tuto úspěšnou látku spát.

 

Ano, Cumberbatch a spol. údajně opravdu uvažují o tom, že se Patrick Melrose dočká druhé série. A to i přesto, že materiál z Aubynových knih je již vyčerpaný. Nic ale naštěstí ještě není černé na bílém, druhé série ještě rozhodně nedostala zelenou a tvůrci nyní hledají smysluplný způsob, jak se k příběhu vrátit. Ve hře jsou pak dvě varianty. Buď pokračovat v příběhu Patricka Melrose po skončení první řady, nebo se vrátit do jeho divočejších let v New Yorku. Producenti ale snad nechtějí pokračování za každou cenu, hlavní a rozhodující slovo by totiž v projektu měl mít právě autor předlohy Edward St Aubyn. A ten snad zbytečné ždímání své postavy nedovolí. Uvidíme, jak tyto snahy nakonec dopadnou. Já bych se však v tomto případě rozhodně spokojil pouze s jednou sérií.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace