Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cersei bude učitelkou


ikona
Spooner
cerseigame of thronesheadeyhra o trůnylannisterritashowtimethronestrůny
Další z hvězd fantasy seriálu ulovila svou televizní roli. V čem si zahraje? 

Hra o trůny je už pár týdnů za námi, a tak se nám jejich hvězdy pomalu rozutíkají do nových projektů. Je to jen pár dnů, co se charismatický Nikolaj Coster-Waldau upsal pilotu retro dramatu Gone Hollywood a představitelka Aryi  Maisie Williams zakotvila v komediálním seriálu Two Weeks to Live od britského Sky, v němž bude utíkat před gangstery, a už tu máme další zajímavý GoT casting. Jak jste asi správně pochopili, bude se týkat Leny Headey. Představitelka Cersei měla už předtím slušně rozjetou kariéru a dalo se čekat, že se jí diář naplní poměrně rychle. A teď si ho vyplnila dalším seriálovým kouskem.

 

Zahraje si totiž v nové dramedy kabelovky Showtime, Rita. V remaku stejnojmenného dánského seriálu z roku 2012 si zahraje nekonvenční učitelku a svobodnou matku, která se nebojí jít proti všem. Což u ní často znamená postavit se i vlastní rodině. Ano, nijak inovativně to zrovna nezní. Původní seriál má ovšem na databázích hodně slušné hodnocení a jeho americkou verzi sepíše autor originálu, Christian Torpe. Lena Headey si pak samozřejmě zahraje hlavní roli a ujme se produkce. Tak uvidíme, jak se Cersei zadaří v další televizní štaci.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace