Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gremlins se vrací


ikona
Spooner
gremlins
Osmdesátková klasika se dočká seriálového prequelu. 

Gremlins patří, podobně jako Critters nebo panenka Chucky, mezi klasiky a ikonické značky osmdesátých let. Hororová komedie o roztomilých „mončičácích“, kteří ovšem dokáží být také zatraceně nebezpeční, je ostatně nejspíš stále srdcovkou nejednoho třicátníka, kteří na Gizmovi a spol. vyrostli při neustálém opakování v televizi. A jak už to tak v Hollywoodu bývá, i tato malinko polozapomenutá klasika se dočká nového zpracování. I když zcela jiného, než byste asi čekali.

 

Společnost WarnerMedia totiž dala zelenou desetidílnému animovanému prequelu Gremlins: Secrets of the Mogwai. V něm se podíváme do Šanghaje 20. let, kde se 10letý Sam Wing (majitel obchůdku z původního filmu) poprvé setká s Gizmem a společně s pouliční zlodějkou Elle zažívají při cestě Čínou první dobrodružství. Těžko říct, zda bude animák cílit na dětské publikum, nebo bude (nejen) přes nostalgii cílit i na dospělejší cílovku. Vzhledem k prequelu doufám právě v onu druhou možnost. Seriál pak produkují např. lidé stojící za Robot Chicken, Koralínou či The Americans. Jsem zvědav, co z tohoto návratu nakonec vznikne.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace